She Bad wint Rockvonk 2017

DiederikCraps-SheBad-4Afgelopen zaterdag gaven de zeven finalisten van Rockvonk 2017 het beste van zichzelf tijdens de finale in Het Depot. She Bad wint Rockvonk 2017 en mag zich de opvolger van Abudhabi VZW, Five Days en Willow noemen!

She Bad wint de finale van Rockvonk 2017, de tiende editie van pop- en rockconcours van de provincie Vlaams-Brabant en muziekcentrum Het Depot. De tweede en derde plaats gaan naar Linde en Soundrascalz.

Met een prijzenpakket aan speelkansen in Vlaams-Brabant, muziekmateriaal, coaching in samenwerking met Het Depot, een opnamedag en repetities zijn zij de terechte winnaars. She Bad krijgt naast een foyer-concert in Het Depot ook een podiumplek aangeboden in Trix en Muziekodroom.

DiederikCraps-Rockvonk17-33DiederikCraps-Rockvonk17-32DiederikCraps-Rockvonk17-31Het publiek bracht afgelopen zaterdag ook zijn stem uit en verkoos Major tot publiekslieveling. Zij winnen een week lang repetitieruimte of een weekend studiotijd in de demostudio van Het Depot.

Niet enkel de winnaars, maar ook Sitse, Rewind Productions en Capibara toonden hun kunnen krijgen een coachingprogramma en speelkansen op Crisisfestival en Wild in’t Park aangeboden.

Dat u nog zal horen van onze Rockvonkers! En dat ze de moeite zijn om eens live aan het werk te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 4

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>