Rockvonk weekend

Om de Rockvonk-finalisten klaar de stomen voor de finale op zaterdag 2 december, werden ze dit weekend begeleid in verscheidene workshops en andere activiteiten in Het Depot.

Enkele bekende gezichten namen de kandidaten onder de arm om hen tips en tricks te geven. Zo gaf Jan Pauly van Poppunt meer informatie over de verscheidene mogelijkheden voor jonge muzikanten en gaf Aya Braems een woordje uitleg over auteursrecht. Achteraf konden de finalisten al hun vragen op hen afvuren.

Image-6 Image-8

Vervolgens kwam Fre Busscher het belang aantonen van sociale media en de investering in fans. In zijn presentatie ‘Face Your Fans’ toonde hij onder meer aan hoe je een band best promoot online, hoe goed je interactie moet zijn met de fans en welke kanalen het meest geschikt zijn om dit te bereiken.

Image-9

Laura Groeseneken was dit weekend de vocal coach van dienst en de heren van Delvis zetten de puntjes op de i op vlak van songwriting.

Image-3

Ten slotte brachten Jeroen Vereecke en Peter Mulders de finalisten alles bij qua podium sound en podium setup.

Image-5 Image-4

Huisfotograaf Diederik Craps legde de gebeurtenissen van het hele weekend vast en nam daarnaast verscheidene bandfoto’s. Deze zullen binnenkort ook te zien zijn samen met een bio die geschreven zal zijn door Robin Broos.

Image

 

Onze finalisten zijn met andere woorden volledig voorbereid om het beste van zichzelf te geven komende zaterdag. Kom dus zeker op 2 december naar Het Depot om de bands aan het werk te zien in de finale!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


4 × = zesendertig

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>