Finalisten Rockvonk 2017 bekend

The word is out! De finalisten van Rockvonk 2017 zijn bekend. Linde, Major, Capibara, Rewind Productions, Soundrascalz, She Bad en Sitse stoten door naar de finale in Het Depot.

Tijdens de twee halve finales in De Klinker Club in Aarschot en Nosta in Opwijk streden 12 bands voor een felbegeerde finaleplaats. Linde, Major, Capibara, Rewind Productions, Soundrascalz, She Bad en Sitse overtuigden de jury en mogen zich de zeven finalisten van Rockvonk 2017 noemen.

Ter voorbereiding op de finale krijgen de finalisten een intensief finalisten boothcamp aangeboden vol workshops, sessies en feedback van de jury.

Wie de uiteindelijke winnaar van Rockvonk 2017 wordt, weten we op zaterdag 2 december in muziekcentrum Het Depot. Hier zullen de bands het publiek en de jury proberen te overtuigen dat zij die eerste plaats verdienen.

FINALE ROCKVONK 2017

Zaterdag 2 december
Muziekcentrum Het Depot
Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Deuren – 19:30

Tickets zijn hier te verkrijgen!

Finale 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


vijf + = 11

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>