Rockvonk 2017: Let’s get it on!

ROCKVONK 2017

Voor een 10e keer alweer gaan wij op zoek naar het nieuwste Pop – en rocktalent in Vlaams – Brabant! 

De voorrondes brengen ons door heel Vlaams-Brabant waar we het podium bieden aan allerlei genres en soorten bezettingen: solo singersongwriters en one-man-bands, duo metalgroepen en trio hiphopacts, negenkoppige funkbands, … Alles kan en alles mag!

Woont de helft van je band in Vlaams – Brabant en is de helft jonger dan 30 jaar dan winnen jullie misschien wel die vette ROCKVONK prijzenpot! Twee jaar coaching, begeleiding, podiumkansen en nog wat extra’s hier en daar.  En omdat wij geloven in TALENT, ondersteunen wij niet enkel de winnaar van ROCKVONK maar ALLE finalisten.

Haast je naar vi.be en schrijf je daar in! Dat kan tot en met 1 juli 2017 in via onze pagina op vi.be. De selectie gebeurt op basis van 3 ingezonden nummers waarvan maximum 1 cover.

Ben je erbij? Het antwoord valt rond half augustus in je mailbox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


4 × vijf =

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>